aASitemap & Contact SitemapContact

Collega's RZ Heilig Hart Tienen maken radio voor het goede doel tijdens de Warmste Week

Vijf collega’s van RZ Heilig Hart Tienen nemen volgende week dinsdag om 13.30 uur hun intrek in Het Glazen Huis op de Grote Markt om er 4 dagen en 3 nachten live radio te maken. Deze keer zamelen we in het kader van ‘De Warmste Week’ van Music for Life geld in voor vier goede doelen in de regio: Polly’s Pony Ranch, MFC Combo, Hospice De Klaproos en Cocopus. 

De live uitzendingen vanuit het Glazen Huis starten vanaf dinsdag 12.30 uur in samenwerking met en op de frequenties van Stadsradio Tienen 107.7 FM; Radio Touring 105 FM; Stadsradio Leuven 104.9 FM. Gedurende 4 dagen en 3 nachten zullen vijf collega’s van RZ Heilig Hart Tienen live een marathonuitzending verzorgen en zo geld inzamelen voor vier goede doelen in de regio.

Ons ziekenhuis en de Vriendenkring doen voor de derde keer mee aan De Warmste Week van Studio Brussel en slaan dit jaar de handen in mekaar met Stad Tienen,de Tiense handelaarsvereniging Kwixx en de Skibar. Het Glazen Huis heeft voorbije donderdag een plek op de Grote Markt van Tienen gekregen.

Onze vier goede doelen

  • Polly’s Pony Ranch vzw in Oplinter brengt zieke kinderen en kinderen met een beperking of stoornis in contact met pony’s, even weg van andere therapieën en begeleiding.
  • MFC Combo is een organisatie uit de bijzondere jeugdzorg die gezinnen met kinderen en jongeren in een problematische situatie begeleidt. Met het project ‘Trommel+’ richt zij zich tot Tiense jongeren in nood.
  • Hospice De Klaproos van WZC Huize Nazareth biedt terminale patiënten, die de laatste fase van hun leven niet meer thuis kunnen doorbrengen, een alternatief voor een ziekenhuisverblijf in een huiselijke sfeer.
  • Cocopus vzw maakt octopusknuffels voor couveusebaby’s. Met het ingezamelde geld kunnen ze materialen hiervoor aankopen.

Plaatjes aanvragen voor het goede doel

Luisteraars kunnen op verschillende manieren plaatjes aanvragen voor hun collega’s, familie, vrienden:

  • Via sms naar 6045 met als tekst “GLAZENHUIS mijn naam is X en ik wil graag het nummer X aanvragen”. Elke sms kost je 2 euro. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel.
  • Je kunt ook nummers online aanvragen via www.glazenhuistienen.be en dit voor een minimum vrije gift van 2 euro op het rekeningnummer van Music for a Smile BE27 7360 4415 5373.
  • Je kunt ook aan het Glazen Huis zelf een plaatje aanvragen en een vrije gift van minimum 2 euro ter plaatse in de bus doen.

Fantastische interviews en live optredens

Elke dag komen in het Glazen Huis bekende en minder bekende Vlamingen langs voor een interview op de radio.  
‘s Avonds verzorgen Vlaamse en buitenlandse artiesten op de Grote markt in Tienen een live optreden. Iedereen van harte welkom. De presentatie is in handen van Johan Verstreken en Jo met de Banjo.
 

Programma

Dinsdag 19 december – 13.30 u. INTREK IN HET GLAZEN HUIS met randanimatie, vanaf 19 u. OPTREDENS van Frederic, Mo’reen, Otto Lagerfett, Sammy Baker, Sammy Moore, Yves Segers, Eveline Cannoot, Loredana, Johan Veugelers

Woensdag 20 december – van 14 tot 16 u.: KINDERDISCO met Jungkesanimo, de mediclowns en prinsessen
Vanaf 19 u. OPTREDENS van Steve Tielens, Ive Renaarts, Marina Wally, Torsten, Davy Dilamo, Jennifer Berton, Coverband Gudinöv 

Donderdag 21 december – 19 u. SANTACLAUS WARMATHON (3, 6 of 9 km door de straten van Tienen).

Donderdagvoormiddag bezoekt Lynn Wesenbeek het Glazen Huis.

Vanaf 19 u. OPTREDENS van Mario Franco, Lisa LOT The voice, Metejoor, Ida De Nijs, Danny De Roover, Guy Neve, Kim De Jonghe, Jacoman – bezoek van William Van Dijk

Vrijdag 22 december - SLOTEVENT MET DE BEKENDMAKING VAN HET EINDBEDRAG.

Om 18 u. Bezoek van Hilde Gijsbrechts.

Vanaf 19 u. Optredens van Kurt Kraemer, Zanger Gregory, Festeyn en Xandee

Ga voor de laatste info regelmatig een kijkje nemen op www.glazenhuistienen.be.

Slotevenement

Hoogtepunt van de actie is het slotevenement op vrijdag 22 december met optredens en een veiling gepresenteerd door Jo met de banjo. De presentatoren mogen dan na 4 dagen uit het Glazen Huis en het eindbedrag wordt bekend gemaakt.

REKENINGNUMMER MUSIC FOR A SMILE:  BE27 7360 4415 5373