aASitemap & Contact SitemapContact

Overzicht vacatures


Wij zoeken VIP-medewerkers!

Professioneel, vriendelijk en inlevend: met drie basiswaarden willen we als regionaal ziekenhuis het verschil maken. Met een beetje scrabble wordt dat VIP. We verwachten dat elke medewerker ernaar streeft om tegenover elke patiënt en elke collega niet alleen professioneel maar ook vriendelijk en inlevend te handelen, elke dag opnieuw. 'Iedereen VIP' vat dan ook onze missie goed samen:
• VIP in onze zorg, want pas dan krijg je echt tevreden patiënten.
• VIP in onze dienstverlening aan elkaar als collega's, want pas dan krijg je echt tevreden en gemotiveerde medewerkers.
Deel je onze VIP-visie op zorg en samenwerking met collega's? Wil je werken in een ziekenhuis in volle expansie, waar een familiale sfeer heerst tussen de medewerkers? Hou je van open communicatie en inspraak in het beleid van de afdeling? Vind je een goede teamgeest belangrijk? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken.


Wil je solliciteren?

Stuur dan je brief en cv per mail of per post naar sollicitaties@rztienen.be of Silvia Vandael • Coördinator rekrutering, selectie en vorming • Kliniekstraat 45 • 3300 Tienen. Je kunt bij haar ook terecht indien je bijkomende informatie wenst.